Здравейте,

наскоро ми се наложи да инсталирам програмата Centrafuse 3.5.16.224 на един приятел. Понеже не можах да намеря превод за тази версия на програмата 3 безумно дълги нощи изгубих, за да я преведа, както нея така и плъгините към нея. Мисля, че се получи доста добре. Може да има неточности, но пак ще е по-добре от това да се мъчите с други езици, които не разбирате особено много.

Като за начало в архива има няколко папки. В папка Languages са превода на български за Centrafuse 3.5, както и оригиналните преводи за другите езици.

В папка Plugins са инсталираните от мен плъгини към моето Centrafuse 3.5.16.224. Във всека една папка на съответния плъгин има по две папки: Languages и Skins. Копирате ги в главната папка на инсталираната от вас програма Centrafuse. Пътя е следния: C:Program FilesCentrafuseCentrafuse AutoPlugins.

Папката Fonts от архива съдържа няколко шрифта за програмата, за да работи нормално на кирилица. Тези файлове ги копирате. Влизате в C:WindowsFonts и ги поставяте там. Ако вече съществуват ги заместете със съществуващите такива.

Skins папката съдържа две папки. Във всяка една от тях има скин (кожа). Едната е оригиналната на програмата, но е леко преработена. Тя се казва Clean. В другата има подобен скин, но с малко по-различно оформление за използване на външни програми е по удобна. Има само един грозен проблем, че не можах да настроя шрифта в настройки на скина. Не е чак такава болка за умиране. Скоро ще гледам да оправя този проблем.

Ами това е отностно програмата. Архива може да си изтеглите от тук. Инсталационните плъгини към програмата Centrafuse може да си изтеглите от тук.

ГЛАСУВАЙ                
СПОДЕЛЯНЕ
Попитали Буда: Учителю, чух че си много мъдър, научи ме как да помагам на хората? Буда помълчал известно време и му отговорил: За да помагаш, трябва да те има. Не можеш да помагаш, ако не съществуваш...

НЯМА КОМЕНТАРИ

Все още няма добавени коментари. Ти може да си първият!

anti spam