НачалоДруги обработки

Уроци за обработка на други файлове, като: сваляне от видео касета, обработка на видео в анимирани изображения, сваляне на запис от MiniDV камера, S-VHS камера и много други.

Много проста и лесна обработка от някакъв видео формат (какъвто и да е от широкоразпространените (avi, mp4, mpg, wmv) видео формати) към SMV формат за телефони, ipod, mp4 плеъри и т.н.

Накратко тази обработка ще Ви помогне да промените разширението на фашият изходен (виртуален диск) файл. Това обработване може да се направи със следните файлове: *.iso,*.mds, *.mdf,*.ashdisc, *.b5t, *.b5i,*.bin, *.cue, *.ccd, *.img, *.dvd, *.cdi, *.dmg, *.nrg в *.iso, *.bin/*.cue, *.nrg, *.img/*.ccd

Един много лесен начин за обработка от ави (*.avi) в гиф (*.gif) формат и от giv в avi.

Обработка и запис на видео файл от видеокасета (VHS) или телевизия (TV). За не разбралите ще обясня как да си запишете видеокасетата от бала или от сватбата на хард диска на компютъра си.

Лесна и бърза обработка от FLV в AVI, WMV, MOV, MP4 и 3GP формат с програмката Easy FLV to AVI Converter v3.6.2

Това ръководство ще Ви помогне да си свалите така желаната от вас касетка от цифровата камерка или от Видео камера SVHS на компютърен формат (DivX или xVid) или ДВД формат.

С това ръководство ще ви запозная как и по какъв начин да си направите клипчета или филмчета за телефона от всички тези изброени формати ...