Ако имате проблем със старите версии на Скайп (Skype) от тук можете да си изтеглите работещи такива, който се вписват в сървърите на Microsoft. От майкософт се опитват всеачески да спрат използването на старите версии, за да си лансират най-новите, които са бъкани с реклами. Един добронамерен руснак, обаче е успял да фиксне портабъл версиите на скайп 3.8, 4.2, 5.5 и 5.9. Ще ги намерите в сайта.

Microsoft успя да спре и старите портъбъл версии на скайп. Версиите 3.8, 4.2, 5.5 и 5.9 вече са извън употреба. Освен тях по същото време успяха да прекратят работата и на версията 6.16, която работеше добре за не толкова старите компютри с операционна система XP.

Проблема с видео разговорите със старите версии на Скайп може да бъде минимилизиран, като се използват еднакви версии. По този начин ще имате работещо видео при обаждане.

От Microsoft се опитват да спрат видео разговорите на всички стари версии

Ако ви дразнят рекламите в последните версии на скайп, тук е мястото където ще разберете как да ги спрете.

Работещ Skype 5.9 за Windows XP, Windows 7, Windows 8. Работи без проблем, фикснат е и се вписва в сървърите на Скайп

Работещ Skype 5.5 за Windows XP, Windows 7, Windows 8. Работи без проблем, фикснат е и се вписва в сървърите на Скайп

Работещ Skype 4.2 за Windows XP, Windows 7, Windows 8. Работи без проблем, фикснат е и се вписва в сървърите на Скайп

Работещ Skype 3.8 за Windows XP, Windows 7, Windows 8. Работи без проблем, фикснат е и се вписва в сървърите на Скайп

От тук можете да си изтеглите стара версия на Скайп, работеща без проблем със сървърите на Microsoft, можете да се впишете и да си ползвате любимите версии Skype 3.8, Skype 4.2, Skype 5.5 и Skype 5.9.