НачалоКопиране и запис

Уроци за копиране и запис на CD (СД), VCD (ВСД), SVSD (СВСД), DVD (ДВД) защити от дискове и копирането им на други носители.

Много лесен начин да запишете игра или програма от виртуален диск (Имидж, Image файлове) за PS, PS2, Xbox, PC и т.н. Може да записвате по същия начин и програми, музика и квото може да бъде сложено във виртуален диск.

Наскоро се случи да ме питат, как мога да копирам много надран диск, без значение колко от файлове ще са повредени.

Запис на видео и аудио файлове от скайп (skype)

Начин на флашване на DVD Player (ДВД Плеър) LH-T6340, LH-T6345, LH-T6348 и LH-T255

Имате проблем със запис на дискове, били те CD или DVD. Повечето от моделите на NEC създават много проблеми. Някой не могат да записват DVD-RW, DVD-R, DVD+R, други пък не могат да четат дискове.

Бързо и лесно запис на ДВД и СД диск с DivX, Xvid, Avi, DVD, Mp3, Mp4, 3gp, Audio, снимки, песни, клипове и всички възможни формати, които имате на личния си компютър.

Sony Ви предлага възможността да изтеглите последните обновени типове фърмуеър за Вашия DVD плейър, като Ви дава свобода да се възползвате от възпроизвеждане на най-новите формати съобразно желанията Ви. Информация за DVP-NS32 и DVP-NS36

Запис на фирмуер (FirmWare) за ДВД Плеър (DVD Player) Pioneer DV-393 и обновяването му.

Копиране на оригинални музикални дискове, уиндоус (windows) и всякакви от сорта по много лесен начин с програмата Nero Burning ROM