В този урок ще Ви покажа как да си конвертирате *.mp3, *.wav в *.amr формат. Аз го предпочитам, когато си конверитрам нещо за телефона да е в такъв формат, а не в мп3, но това си зависи от вас.

 

 

  1. Програма за обработка: Allok MP3 to AMR Converter. Може да си я изтеглите от тук

 

Обработката не е много сложна, така че след като сте инсталирали програмата я заредете, при което ще получите следния екран. Стъпките са описани с номера, както следва от 1 избирате добавяне на файл (Add). Появява се друг прозорец, от който избирате песента, която искате да си конвертирате. Може да я изберете като цъкнете 2 пъти върху мп3-ката, или да цъкнете веднъж върху нея и после върху 3 (бутона Open). В Output Format избирате в какъв формат искате да конвертирате песничката. В случая аз ще я конвертирам в *.amr формат. Форматите, които може да избирате са следните: *.aac, *.ac3, *.amr, *.mp2, *.mp3, *.m4a, *.ogg, *.wav. От номер 5 избирате папката, където ще отиде вече обработения файл. На картинката е описан пътя до папката, която се създава при инсталацията на програмата. Може да си я промените, както желаете. И като за последно натиснете върху бутона Convert, стъпка номер 6. Изчакайте няколко секунди до 2 минути, според зависи от компютъра, с който разполагате.

MP3 в AMR формат


ГЛАСУВАЙ                
СПОДЕЛЯНЕ
Попитали Буда: Учителю, чух че си много мъдър, научи ме как да помагам на хората? Буда помълчал известно време и му отговорил: За да помагаш, трябва да те има. Не можеш да помагаш, ако не съществуваш...

НЯМА КОМЕНТАРИ

Все още няма добавени коментари. Ти може да си първият!

anti spam