Здравейте, днес ще Ви покажа как бързо и лесно с няколко клика да промените бекграунда на стартиращия прозорец на уиндоус 7. Пред полагам, че програмата ще работи и на Windows Vista. Голяма разлика няма да има от двете операционни системи.

Програмката, която ще използваме се казва Tweaks.com Logon Changer for Windows 7. С нея се работи много лесно. Просто цъкнете на бутона Change Logon Screen (Промяна на Logon Screen).

Изберете бекграунд.

След избирането на картинка ще се появи прозорец със статус, който ви предупреждава, че е засечен стария бекграунд и е преместен в папка "C:WindowsSystem32oobeinfobackgroundsbackup". След като цъкнете на ОК ще се появи друг прозорец, където пише, че новият логон бекгроанд е променен успешно.

Програмата има бутон Test, от където може да тесвате бекграунда в реални условия, както е при стартиране на уиндоус 7.

Основни функции:

  • Automatic Image Resize - Не се притеснявайте за 245KB граница на размера на файла, наложени от Microsoft. Logon Tweaks.com Changer ще ви даде опция за автоматично преоразмеряване и компресия на изображението до най-високото възможно качество. Оригиналната снимка ще остане непокътната.
  • Automatic Image Backup - Всички ОЕМ бекграунди и всички използвани преди това бекграунди са записани и могат да бъдат въстановени по всяко време.
  • Абсолютно безплатно - Просто кажете на вашите приятели за Tweaks.com :)

Ако искате за въстановите първоначалния екран по подразбиране на Windows 7, просто щракнете върху Връщане към Logon Screen po подразбиране (Revert to default Logon Screen) и промените автоматично ще деинсталират всички персонализирани екрани.

ГЛАСУВАЙ                
СПОДЕЛЯНЕ
Попитали Буда: Учителю, чух че си много мъдър, научи ме как да помагам на хората? Буда помълчал известно време и му отговорил: За да помагаш, трябва да те има. Не можеш да помагаш, ако не съществуваш...

КОМЕНТАРИ 1

anti spam