Здравейте и добре дошли в сайта за видео и аудио обработки, работа с програми, полезни съвети за конвертиране, копиране и запис на дискове, работа с уиндоус и програми за него.

Доста често се случва да Ви изчезнат иконите от десктопа. Няма нужда да се панирате. Всичко може да стане с няколко прости клика с мишката. Цъкнете с десен бутон на десктопа и изберете Show desktop icons (Покажи иконите на работния плот). След като цъкнете на тая опция ще се покажат всички икони, които са били до сега там. На втората картинка се виждат всички икони, които преди това са липсвали.

Изчезаха ми иконите от десктопа. Как да ги изкарам?

Изчезаха ми иконите от десктопа. Как да ги изкарам?

ГЛАСУВАЙ                
СПОДЕЛЯНЕ
Попитали Буда: Учителю, чух че си много мъдър, научи ме как да помагам на хората? Буда помълчал известно време и му отговорил: За да помагаш, трябва да те има. Не можеш да помагаш, ако не съществуваш...

КОМЕНТАРИ 5

  1. Ами възстанови системата с една седмица назад и всичко ще се оправи. Ако така не можеш, потърси всички програми в Program Files и си направи шорткът до работния екран.

  2. Имам доста изчезнали икони на десктопа.Не намирам начин да ги върна.Тази вечер настройвах Favorite gaimes и се получи този гаф.Как да ги върна?Необходими ми са,това нужна информация!

  3. Когато са ти изчезнали всички икони от декстопа и лентата долу това не е добре. От task manager от Run изпълни командата Explorer и натисни Enter, изчкай малко и трябва да се появят иконите

  4. Добре, ама на мен ми е изчезнала и лентата отдолу и като цъкна десен бутон нищо не става, сега какво да правя

anti spam