От доста време насам вече не мога да си използвам старата и любима версия на Skype 3.8. Принудих се да търся начин как да успея да пусна по старите версии на скайп на компютри, който са хардуерно доста стари, но пък вървят перфектно с Windows XP. След дълго ровене и четене попаднах на няколко файла на различните стари версии на скайп, които работят, но не се знае до кога ще работят. Ако от майкрософт решат да ги спрат, ще го направят без да ни питат.  Добре че са братушките, че са успяли да фикснат старите портабъл версиите на скайп, и по точно Skype 3.8. Предоставям ви линк на работещ Skype 3.8 - изтегли.

ГЛАСУВАЙ                
СПОДЕЛЯНЕ
Попитали Буда: Учителю, чух че си много мъдър, научи ме как да помагам на хората? Буда помълчал известно време и му отговорил: За да помагаш, трябва да те има. Не можеш да помагаш, ако не съществуваш...

КОМЕНТАРИ 19

  1. Ako nqkoi uspee da podkara uspe6no versiq 3.8 ili 4.2 ili dori nqkoq mejdu 5-6 versiite 6te bude super.. D:

  2. Явно са успели да спрат и пачнатите версии. И аз не мога да ги използвам. Вариант е да се ползва web.skype.com през браузъра.

  3. Благодаря много! От няколко дни не успявах да вляза, преинсталирах най-новата версия на скайп няколко пъти, блокира ми парола, достъп, всичко. Докато не реших да пробвам със стара версия. Работи чудесно!

  4. Мерси много! Работи перфектно! И аз от доста дълго време търсих тази версия, исках да я ползвам пак, оказа се, че не работи, и случайно попаднах тук...Мерси! Изпратих линка на много мои приятелки, които също искат тази версия!

  5. Работи не само на XP, а и на уиндоус 7 и уиндоус 8 32 бита и 64 бита.

anti spam