От доста време насам вече не мога да си използвам старата и любима версия на Skype 3.8, Skype 4.2, Skype 5.5 и Skype 5.9. Принудих се да търся начин как да успея да пусна по старите версии на скайп на компютри, който са хардуерно доста стари, но пък вървят перфектно с Windows XP. След дълго ровене и четене попаднах на няколко файла на различните стари версии на скайп, които работят, но не се знае до кога ще работят. Ако от майкрософт решат да ги спрат, ще го направят без да ни питат.  Добре че са братушките, че са успяли да фикснат старите портабъл версиите на скайп, и по точно Skype 5.9. Предоставям ви линк на работещ Skype 5.9 - изтегли.

ГЛАСУВАЙ                
СПОДЕЛЯНЕ
Попитали Буда: Учителю, чух че си много мъдър, научи ме как да помагам на хората? Буда помълчал известно време и му отговорил: За да помагаш, трябва да те има. Не можеш да помагаш, ако не съществуваш...

КОМЕНТАРИ 3

  1. Явно от скоро са успели да спрат и тази портъбъл версия на скайп 5.9. Така че наблягайте на 3.8 или 4.2. На 4.2 все още работят и видеоразговорите, но се налага ако искате да проведете видео раговор вие да набирате другите отсреща, защото на тях бутона за видео разговор им е забранен

  2. При мен тази версия не работи на хр, но пък версия 5.5, която сте предложили тук (http://dwdvideo.com/lesson-19-113, както и 4.2 работят отлично. Благодаря!

  3. Хей хора, страхотни сте от 3 дни се опитвам да си преинсталирам скайпа за WIN XP и все без успех. Браво,че Ви открих. Версия 5.9 е супер работеща. Много съм доволна. Господ здраве да ви дава!

anti spam