Здравейте,

пиша тази статия, защото имам устройство с операционна система Android с версия Lolipop. Преди няколко дни излезе последният ъпдейт на тази операционна система и реших да я обновя. Преди това телефона беше с Андроид Лолипоп 5.0.1. Получих съобщение, че е излязла новата версия, която включва бъг фиксове за устройството Nexus 4, като си мислех, че това ще е ъпдейт пуснат от google изцяло и само за устройствата Нексус 4, но сега като се ровя из нета виждам, че това не е точно така. Проблемите, които на пръв поглед взех да получавам на устройството са следните: 

  • Много бързо взе да пада батерията
  • Батерията грее, без да се прави нищо на устройството

Преди ъпдейта телефона имаше доста бъгове, като забиване, правеше си неща без си натискал където и да е по телефона. И понеже излезе ъпдейт, реших че са го направили качествено и всичко би трябвало да се оправи, но уви това не е точно така. Искам да кажа на хората, които имат гугълски таблети или телефони, да не бързат да правят обновяване на андроида с по новата версия, докато не излезе някаква стабилна такава. Аз за пореден път се прецаквам, като имам някакви надеждни, че новото трябва да е по-добрто от предходното, но не е точно така.

 

ГЛАСУВАЙ                
СПОДЕЛЯНЕ
Попитали Буда: Учителю, чух че си много мъдър, научи ме как да помагам на хората? Буда помълчал известно време и му отговорил: За да помагаш, трябва да те има. Не можеш да помагаш, ако не съществуваш...

НЯМА КОМЕНТАРИ

Все още няма добавени коментари. Ти може да си първият!

anti spam