Подновяване на оригиналните IFO файлове в ДВД.

Ако нещо не ви е ясно разгледайте първо страницата за добавяне на субтитри и след това прочетете обновяване на старите IFO файлове. Към страница Как да прибавим НОВИ субтитри на DVD.

Копирайте от DVD-ROM-а си, оригиналното DVD в папка “Original DVD” със DVD Decrypter, но във Файлов вид.

Внимание! - Преди да преместите *.vob файловете ги преименувайте с оригиналните им имена.

Изберете всички *.VOB файлове от “Final DVD”, които съдържат филма! САМО СЛЕД КАТО СТЕ ГИ ПРЕИМЕНУВАЛИ ги преместете (Cut and Paste) в папка “Original DVD”, това ще замени старите файлове.

Отворете програмата IfoUpdate и отидете на “Options”, изберете всичко както е на картинката.

Сега трябва да изберете IFO файловете:

- На “Original IFO Path”, изберете файловете от “Original DVD” (ако филмът се намира в VTS_03_1.VOB, VTS_03_2.VOB, VTS_03_3.VOB, трябва да отворите VTS_03_0.IFO в IfoUpdate).

- На “Authored IFO Path” изберете от папката “Final DVD”, файлът VTS_01_0.IFO file. - На “Backup IFO Path” изберете къде ще запишете бакъп файлът на оригиналният файл.

Бъдете сигурни, че не сте направили грешка и натиснете “Update IFO”, ще се покажат 2 прозореца, изберете OK. Вашето DVD вече е готово да бъде записано на вашата DVD±R/DVD±RW записвачка.


ГЛАСУВАЙ                
СПОДЕЛЯНЕ
Попитали Буда: Учителю, чух че си много мъдър, научи ме как да помагам на хората? Буда помълчал известно време и му отговорил: За да помагаш, трябва да те има. Не можеш да помагаш, ако не съществуваш...

КОМЕНТАРИ 2

  1. В грешката се крие отговора. Има само 1 PGC файл. Трябва да се промени режима на работа на MAESTRO на самата програма. Каквото и да значи, горе в менюто го има това Mode, от там разцъкай и разгледай какво има, тъй като се не мога да проверя.

  2. ERROR: Only 1 source PGC found. Can't use MAESTRO mode. ABORTING. излизаме това съобщение ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен

anti spam