Това вече е доста остарял видео формат, но има такива които го използват. Някой пък имат само такива плеъри, защото нямат възможност да си вземат ДВД. Това са все пак безмислени коментари. За целта ще ни трябва прословутата програма Nero Burning Room.

Заредете програмата и ще получите подобен екран на картинката отдолу. Версията която ползвам в случая е 6.6.0.16 В по новите версии неро ще изглежда по-добре от гледна точка на картинки и бутони. След зареждането задължително избирате медия за запис: CD или DVD, върху която ще записвате клипчета или филмчета. DVD не поддържа VCD и SVCD. По този начин, както е описан тук съм правил детски филмчета, теглени от нета за малки деца, серии от сериали като Алф и т.н. Направете настройките както на картинката долу:

Продължаваме напред и от бутона Menu правите настройките както на картинката. Enable Menu, когато е с отметка значи е включена опцията за показване на меню. Това меню представлява снимка на всяка една от частите (серии) от даден филм (сериал) или клипове. Когато се пусне диска в плеъра се показват точно тея снимки и с дистанционното избирате кой клип да си псунете. Това няма да го разяснявам подробно, всеки е използвал подобни неща. В Header и Footer може да си попълните някакъв текст. Ако поставите в Header -> "Клипове", а във Footer името на сериала, който записвате ще ви бъде по-лесно да разберете кой диск сте си пуснали. Това е едно улеснение за самите Вас. Разбира се може изобщо да не ги попълвате тези полета. От Layout може да си изберете по колко и по какъв начин да Ви излизат снимките. Ако разгледате формите ще видите, че може да си направите и куп други добавки като бекграунди и т.н. Нататък няма какво да Ви обяснявам, просто направете настройките както са на картинките.

С провлачване преместете желаните клипчета.

След като ги добавите в лявата част, след двоен клик върху клипа ще ви излезе такъв прозорец, от където може да промените каква ще е снимката, която ще излиза и дали ще се стартират автоматично клипчетата след определени секунди или сами ще го правите.

Като за последно натиснете бутона за запис на диска и чакайте докато бъде готов записа. Това е от мен.


ГЛАСУВАЙ                
СПОДЕЛЯНЕ
Попитали Буда: Учителю, чух че си много мъдър, научи ме как да помагам на хората? Буда помълчал известно време и му отговорил: За да помагаш, трябва да те има. Не можеш да помагаш, ако не съществуваш...

НЯМА КОМЕНТАРИ

Все още няма добавени коментари. Ти може да си първият!

anti spam