Microsoft успя да спре и старите портъбъл версии на скайп. Версиите 3.8, 4.2, 5.5 и 5.9 вече са извън употреба. Освен тях по същото време успяха да прекратят работата и на версията 6.16, която работеше добре за не толкова старите компютри с операционна система XP.

От Microsoft се опитват да спрат видео разговорите на всички стари версии

Работещ Skype 5.9 за Windows XP, Windows 7, Windows 8. Работи без проблем, фикснат е и се вписва в сървърите на Скайп

Работещ Skype 5.5 за Windows XP, Windows 7, Windows 8. Работи без проблем, фикснат е и се вписва в сървърите на Скайп

Работещ Skype 4.2 за Windows XP, Windows 7, Windows 8. Работи без проблем, фикснат е и се вписва в сървърите на Скайп

Работещ Skype 3.8 за Windows XP, Windows 7, Windows 8. Работи без проблем, фикснат е и се вписва в сървърите на Скайп

От тук можете да си изтеглите стара версия на Скайп, работеща без проблем със сървърите на Microsoft, можете да се впишете и да си ползвате любимите версии Skype 3.8, Skype 4.2, Skype 5.5 и Skype 5.9.

С това уроче ще Ви покажа как може лесно да си добавите български субтитри в DVD филм, ако няма такива и премахване на менюто. Остава само филма със аудио потоците, видеото и добавените български субтитри без рекламни клипове и т.н.

Много проста и лесна обработка от някакъв видео формат (какъвто и да е от широкоразпространените (avi, mp4, mpg, wmv) видео формати) към SMV формат за телефони, ipod, mp4 плеъри и т.н.

14 плъгина за програмата Centrafuse. В архива има плъгин за скайп, OBDII, калкулатор, плъгин за преглед на снимки, плъгин за запис от видео камера и др.